Tine Lindhard Jewellery - Pomander i Sølv med Grøn Smaragd - 90 cm kæde

1.250,00
2.500,00 DKK
50%
Dette produkt er udgået af vores sortiment. Kontakt os gerne for andre forslag eller find selv inspiration her på shoppen.

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Pomander med de smukkeste grønne smaragder - en i vedhænget og en i kæden i nakken.

Vedhænget kan åbnes, således at din yndlingsduft kan indsættes i den lille indbyggede indsats lavet dertil. Du tager simpelthen blot en lille klump vat og tilføjer et par dråber af din yndlingsparfume eller en æterisk olie. Og voila så har du den skønneste duft hængende om halsen i et smukt smykke. Vi er vilde med tanken og elsker vores halskæder.

Pomander halskæden er en nyfortolkning af den kæde kvinder i gamle dage bar rundt om halsen med et vedhæng af duftende urter for at fjerne lugtgener. Det vedhæng kaldte man en Pomander, deraf navnet. Tine Lindhard bygger her med sin smukke halskæde videre på den tradition og giver dig mulighed for, at du dagligt kan bære rundt på din yndlingsduft og samtidig have et yndigt smykke om halsen.

Materiale: Pomander i sølv med grøn smaragd.
Kæde: 90 cm.
Mål: B 14 mm H 17,5 mm

Der følger en skøn æterisk olie med duft af orange, lemon, bergamot, pine & lavender fra Jurlique med i købet. Leveres desuden i en fin håndlavet æske.