Billede

Trimm Copenhagen Trímm Cph - Rocket Daybed - Flere farver

Fra 5.495,00 DKK
| Optjen 5495 point Læs mere

* Påkrævede felter

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Bestillingsvare

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Stor og lækker Daybed fra Trimm Copenhagen. Daybed'en er særdeles velegnet til udendørs brug og er ideel til dig der gerne vil skabe en lækker lounge stemning på terrassen eller i haven. Rocket Daybed har en fast form og indholdet af de små kugler gør, at møblets form følger kroppens bevægelser. Rocket daybed er ikke eftergivende og løs ligesom f.eks. en sækkestol, men blød og fast på samme tid. Rocket daybed er lavet til at kunne tåle den danske sommer og kan derfor sagtens stå ude i denne periode.

Mål: B:70 L:180 H:40 cm
Materiale:
Primær stof: 100% kanvas, Sunbrella Plus akryl,
Overflade: Harpiks baserede anti-svampe coating, vand- og UV-bestandig
Bund materiale: PVC
Fyld: EPS kugler

Generel rengøring:
Børst løst snavs af eller brug en støvsuger. Lav en rengøringsopløsning af 60 ml. mild sæbe til 4 L lunkent vand, (under 40 grader). Rengør med en blød børste og lad rengøringsopløsningen trænge ind i stoffet. Skyl grundigt og lad stoffet lufttørre.

Hvis du vil vide mere om Sunbrella materialet og hvordan du rengører det så klik på linket her:
http://www.sunbrella.com/en_us/how/cleaning/

Bemærk at du ved bestilling vil blive kontaktet angående leveringsdato. I udgangspunktet er det en lagervare, der vil blive afsendt indenfor 1-2 hverdage. Leveringen foregår til din privatadresse, som almindelig møbel levering. Det kræver derfor, at du er hjemme ved levering eller at møblet må stilles på eget ansvar.