Billede

Vandret - Flad Vandflaske 320 ml

119,00 DKK
| Optjen 119 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Vandret er ikke kun designet til at se godt ud. Den flade form er pladsbesparende og optimerer rummet i din taske, hvilket gør den fantastisk at have med på farten. Låget er ekstra forseglet for at undgå vand og fugt i tasken. Derfor kan du trygt have den med i tasken, ved siden af dine vigtige genstande.

Vandret er lavet af SAN plastik som er 100% BPA- og PVC fri, samt fri for ftalater. Dette betyder, at du trygt kan fylde væske i flasken igen og igen, uden at nogen former for hormonforstyrrende stoffer videregives fra plasten.

'Vandret' vandflasken tåler at komme i fryseren. Du kan derfor også have forfriskende isvand med på farten. På grund af den praktiske form, tager flasken ikke meget plads i fryseren. Fyld dog aldrig flasken helt op til kanten, før den fryses, da vand udvider sig når det fryser til is.

Vær opmærksom på, at en Vandret vandflaske ikke kan tåle kuldioxid (CO2) som fx danskvand og sodavand.

Vedligeholdelse:
Vandflasken 'Vandret' kan vaskes i opvaskemaskine. Det anbefales dog at du også engang i mellem renser vandflasken med kogende vand. Materialet SAN plastik kan tåle vandtemperaturer på op til 100 grader, så den holder til at blive skoldet.

Mål: 19 x 11 x 3,2 cm.
Rummer 320 ml