Billede

Votary - Intense Night Oil - Rosehip and Retinoid 50 ml

1.350,00 DKK
| Optjen 1350 point Læs mere
Nyhed

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

En blanding af kraftfulde naturlige planteolier og Retinoid reducerer fine linjer. Votary Intense Night Oil kombinerer kraftfulde naturlige olier med Retinoid og hjælper med at få en jævn hudstruktur og tone for at give dig yngre, fyldigere udseende hud.Som hudens ældes oplever vi dehydrering og tab af elasticitet, og hermed med en stigning i fine linjer, rynker og pigmentering. Intense Night Oil tilskynder både hudens naturlige omsætning af celler og reducerer nedbrydningen af ​​kollagen, hvilket betyder, at du vågner op med en fastere, glattere hud.

Intense Night Oil er fyldt med naturens mest kraftfulde ingredienser. Den dufter delikat af roseolie og indeholder avocadoolie (vitamin K), tomatfrø- og hibiscusolie (Lycopen) og pro-vitamin A (antioxidanter). Det viser sig, at Acmella-blomstekstrakt forbedrer hudens struktur og resulterer i en fastere følelse i hud, mens australsk sandeltræekstrakt er en naturlig kilde til ximenyinsyre, som reducerer rødme og fine linjer. Disse luksuriøse naturlige ingredienser fungerer sammen med Retinoid for at pleje, nære og genoprette huden.

Fordel fire til fem dråber på håndfladerne og hold dem over dit ansigt. Brug et øjeblik på at indånde den naturlige duft og lad den berolige dit sind. Glat nu olien på dit ansigt og hals ved hjælp af blide opadgående bevægelser. Brug fingerspidserne til forsigtigt at klappe olien ind i området omkring dine øjne. Lad huden absorbere olien et øjeblik, og nu er din hud perfekt forberedt til natten.

Indhold: 50 ml